Necmettin Şimşek
Necmettin Şimşek
Web Tasarım Grafik Tasarım Promosyon Ürünler Reklam Filmi
Necmettin Şimşek

Blog

Nice Mutlu Yıllara

Nice Mutlu Yıllara

Zamanın ne olduğunu tanımlayamasakta bize neler yaptığını, neler aldığını neler verdiğin unutamıyoruz malesef. Yılı 365 gün kabul edip, her doğan günü bir bir eksiltip 365 tamamlandığında ise, bitti eski yıl, geldi yeni yıl diye kimine üzüldüğümüz, kimine sevindiğimiz fakat akışını bir türlü değiştremediğimiz ve herkese adil şekilde sunulan gerçektir aslında zaman. Dünyanın ve insanlığın başlangıç tarihi tam bir muamma olsa da bir yıl daha geçti gezegenin ömründen ve bir 365 daha yazıldı iyi ve kötü günlerden. Her yeni yılın başlangıcında “ yılbaşı kutlanmalı mıdır, caizmidir, değil midir” sorularıyla fikirsel çatışmalara, dozu aşan yorumlara şahit olsak ta; gelecek için umut, güzel günlere olan inanç hepimizin ortak duygusu.

İnsanların yeni yılı bu kadar coşkuyla karşılamasının en büyük sebeplerinden bir tanesi yeni yılın tüm yaşanan kötü anıların silinmesine, tüm olumsuzlukların yok olmasına, hayallerin gerçeğe dönüşmesine yardımcı olacağına dair olan inanç. Saat 00'dan sonra yeni bir hayatın başlayacağı umudu, yeni bir “ben” oluşum motivasyonun ortaya çıkması beklentisi o günü bu kadar özel kılar. Tüm dünyada neşeyle, coşkuyla karşılanır yeni yıl. Yeni yıl monoton sıkıntılı bir yaşam içinde mücadele verirken eğlenmek, kutlamak için bir bahanedir de aynı zamanda ve tabii uzun zamandır birbirlerine hediye almayan insanların birbirlerine hediye alması için bir neden, uzun zamandır birbirlerini görmeyen akrabalar, dostlar, aileler için bir araya gelmek için bir sebep.

Hepinize başkalarının istek ve beklentilerinden bağımsız, kendinizi tanıyabileceğiniz, kendinizi gerçekleştirebileceğiniz, sevdiklerinizle daha sık zaman geçirebileceğiniz, daha çok eğlenebileceğiniz, özel bir günü beklemeden daha çok hediye alabileceğiniz, her güne umutla başlayabileceğiniz, her anın kıymetini bilerek hayatı ertelemeyeceğiniz bir sene, bir yaşam diliyorum. Mutlu yıllar ...

 

Add Comment